Fysiotherapie

Persoonlijke, specifieke behandeling 

Binnen Sportrevalidatie Hilversum werken acht fysiotherapeuten met diverse specialisaties. Binnen de fysiotherapie richt men zich op alle klachten aan het bewegingsapparaat. De patiënten worden behandeld door middel van diverse vormen van fysiotherapie als bijvoorbeeld oefentherapie, post-operatieve revalidatie, neurodynamica, manueel therapie, mobilisaties, tapen, massage ed. Vaak worden behandelingen op de bank gecombineerd met oefeningen in onze oefenzaal, of desgewenst op het sportveld. Het doel is om de patiënt zo snel mogelijk, zonder klachten, weer actief te krijgen.

Met uw kind naar fysiotherapie

Wij behandelen naast volwassenen, uiteraard ook regelmatig kinderen. Kinderfysio bestaat uit alle aspecten binnen de fysiotherapie, alleen specifiek gericht op kinderen of jong volwassenen. Bij (pre/post)operatieve revalidatie wordt er meer gebruik gemakat van een spel vorm, om het leuker te maken voor onze jonge patienten. 

Kinderfysiotherapie is ook zeer effectief bij houdingsproblemen. We zien vaak dat kinderen, of de "jeugd", een slechtere houding krijgt naar mate er meer tijd in de schoolbanken wordt gezeten. Wij gebruiken dan fysiotherapie en oefentherapie om meer ruimte in bepaalde gewrichten te krijgen en de houding te verbeteren. 

Openingstijden

Maandag: 07:00-21:00
Dinsdag: 07:00-21:00
Woensdag: 07:00-21:00
Donderdag: 07:00-21:00
Vrijdag: 07:00-18:00
Zaterdag: 08:00-12:00

Wij zijn telefonisch het beste te bereiken via onze hoofdvestiging op de Zeverijnstraat 6 in Hilversum.
Tel: 035-621 78 16

Onze Nieuwsbrief

Stel direct een vraag

Realisatie : V13 Internet
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de gebruik van onze cookies. Meer informatie - Sluiten
×

Fysiotherapie Hilversum

Protocol aangaande het Corona virus

Onze zorg gaat door! Met een aantal voorzorgsmaatregelen kan fysiotherapie veilig worden uitgevoerd, zo vragen wij u onder andere een badlaken mee te nemen en een mondkapje op te doen in de praktijk. Daarnaast mag u alleen maar naar de praktijk komen indien u geen Corona-gerelateerde klachten heeft. 

Vragen? Neem contact op met ons per email of bel 035 621 7816

Meer informatie / Afspraak maken