Fysiotherapie

Persoonlijke, specifieke behandeling 

Binnen Sportrevalidatie Hilversum werken acht fysiotherapeuten met diverse specialisaties. Binnen de fysiotherapie richt men zich op alle klachten aan het bewegingsapparaat. De patiënten worden behandeld door middel van diverse vormen van fysiotherapie als bijvoorbeeld oefentherapie, post-operatieve revalidatie, neurodynamica, manueel therapie, mobilisaties, tapen, massage ed. Vaak worden behandelingen op de bank gecombineerd met oefeningen in onze oefenzaal, of desgewenst op het sportveld. Het doel is om de patiënt zo snel mogelijk, zonder klachten, weer actief te krijgen.

Met uw kind naar fysiotherapie

Wij behandelen naast volwassenen, uiteraard ook regelmatig kinderen. Kinderfysio bestaat uit verschillende aspecten van de fysiotherapie. Alles natuurlijk iets gerichter op kinderen. Denk hierbij aan revalidatie van een knie klacht bij een jong kind, dan wordt er gebruik gemaakt van oefentherapie met meer spel vormen dan bij een volwassenen zal worden gebruikt.

Kinderfysiotherapie is ook zeer effectief bij houdingsproblemen. We zien vaak dat kinderen, of de "jeugd", een slechtere houding krijgt naar mate er meer tijd in de schoolbanken wordt gezeten. Wij gebruiken dan fysiotherapie om meer ruimte in bepaalde gewrichten te krijgen, maar met name oefeningen en oefentherapie gericht op het verbeteren van de houding. Vaak werken we hierbij samen met onze oefentherapeuten Cesar, waardoor we uw zoon of dochter snel een betere houding kunnen aanleren! 

Openingstijden

Maandag: 07:00-21:00
Dinsdag: 07:00-21:00
Woensdag: 07:00-21:00
Donderdag: 07:00-21:00
Vrijdag: 07:00-18:00
Zaterdag: 08:00-12:00

Wij zijn telefonisch het beste te bereiken via onze hoofdvestiging op de Zeverijnstraat 6 in Hilversum.
Tel: 035-621 78 16

Onze Nieuwsbrief

Stel direct een vraag

Realisatie : V13 Internet
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de gebruik van onze cookies. Meer informatie - Sluiten