Oefentherapie

Heeft uw vragen over Oefentherapie?

Via het onderstaande veld kunt u een vraag aan onze fysiotherapeut of specialisten stellen.

Susanne Bus is de oefentherapeute Cesar binnen Sportrevalidatie Hilversum. Zij is een allround bewegingscoach die de cliënt traint in het toepassen van de beste manier van bewegen bij zijn/haar dagelijks voorkomende activiteiten/werkzaamheden. De therapeut maakt u bewust van uw houding en manier van bewegen in relatie tot uw klachten. Samen met uw oefentherapeut gaat u op zoek naar de oorzaak van uw klachten. U ontdekt hoe u uw houding en manier van bewegen kunt verbeteren. Uw oefentherapeut begeleidt en traint u in het aannemen van een gezondere houding. Zo leert u hoe u zelf met uw klachten kunt omgaan en hoe u kunt voorkomen dat uw klachten terugkeren.

Zwangerschapsbegeleiding

Naast oefentherapeute Cesar is Susanne Bus ook opgeleid om mensen te begeleiden met zwangerschapsgerelateerde klachten. Zowel voor als na de bevalling kan zij u goed helpen met oefeningen, tips, houdingen enz. Een zwangerschap heeft veel lichamelijke veranderingen tot gevolg die van invloed zijn op uw houding. Bekken en onderrug worden bijvoorbeeld zwaar op de proef gesteld. Samen met de oefentherapeut ontdekt u hoe u het beste kunt bewegen om klachten te voorkomen of te verminderen..

Slaapproblemen

Hoe kan het dat sommige mensen met de televisie aan en spelende kinderen in de buurt gewoon in slaap kunnen vallen, terwijl anderen wakker blijven liggen van het kleinste geluid? Herkent u zich hierin of heeft u andere slaapproblemen zoals moeite met doorslapen of (te) vroeg wakker worden? Of wilt u ondersteuning bij het afbouwen van slaapmedicatie?

Bij de slaapbehandeling volgens Cesartherapie, wordt er een op maat gemaakte individuele begeleiding gegeven. Hierdoor krijgt u inzicht en gerichte oefeningen om bijvoorbeeld te stoppen met malen. Maar ook; hoe kunt u omgaan met vermoeiende dromen. Of wat te doen als u na 1 uur al weer wakker wordt. Bovendien kan slecht slapen ook voorkomen bij chronische pijn Niet goed of te weinig slaap kan doorwerken op de dag door bijvoorbeeld concentratiestoornissen of onnodige fouten maken en andere vervelende gevolgen. Als u aanvullend verzekerd bent wordt Cesartherapie vergoed door uw verzekering, kijk hiervoor bij uw polisvoorwaarden.

Realisatie : V13 Internet
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de gebruik van onze cookies. Meer informatie - Sluiten