Sportrevalidatie Hilversum

Onze PLUS fysiotherapie praktijk biedt u hoge kwaliteit van zorg op verschillende niveaus: 

  • Herstel en revalidatie
    Middels verschillende (master) specialisaties herstellen wij uw lichamelijke klachten, blessures en revalideren wij u na een operatie of blessure. Denk hierbij aan bijvoorbeeld manueel therapie en oefenfysiotherapie welke een ideale combinatie zijn ter vermindering van uw rugklachten. 

  • Preventie
    Wij werken aan preventieve zorg, ter voorkoming van blessures of problemen in uw lichaam. Hierbij kunt u denken aan klacht- en/of sportspecifieke oefentherapie, tape, voorlichting, training enz. 

  • Sportbegeleiding
    De therapeuten van fysiotherapie praktijk Sportrevalidatie Hilversum zijn gespecialiseerd in verschillende sportgerelateerde technieken. Zo is er een specialist voor Flexchair Ruitertraining, een specialist in relatie tot de wielren sport (O-Sommet/Praxtour) en kunnen wij voor u een sportspecifiek programma maken om uw sport prestaties te verbeteren en uw sportieve doelen te behalen. 

  • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel! De patient staat centraal! Persoonlijke, specifieke behandeling. 

Voor een overzicht van onze (gratis) inloopspreekuren op verschillende lokaties klik hier

fysiotherapie check

In samenwerking met Hierhebikpijn.nl

Realisatie : V13 Internet
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de gebruik van onze cookies. Meer informatie - Sluiten
×

Fysiotherapie Hilversum

Protocol aangaande het Corona virus

Onze zorg gaat door! Met een aantal voorzorgsmaatregelen kan fysiotherapie veilig worden uitgevoerd, zo vragen wij u onder andere een badlaken mee te nemen en een mondkapje op te doen in de praktijk. Daarnaast mag u alleen maar naar de praktijk komen indien u geen Corona-gerelateerde klachten heeft. 

Vragen? Neem contact op met ons per email of bel 035 621 7816

Meer informatie / Afspraak maken