KLACHTENREGELING

In geval van klachten kunt u contact opnemen met Sportrevalidatie Hilversum. Maakt u dan uw klacht kenbaar aan de praktijkhouder cq klacntenfunctionaris (Johan Krottje). Er wordt een klachtenformulier ingevuld en aan de hand daarvan zullen passende maatregelen getroffen worden. Deze maatregelen betreffen de organisatie; hoe voorkomen we nieuwe klachten in de toekomst. En betreffen de klager; hoe zorgen we dat de klager tevreden is met een gepaste oplossing. De klager wordt ten allen tijde op de hoogte gehouden van de voortgang van de oplossing, indien gewenst. Van klachten wordt melding gemaakt in het kwaliteitsjaarverslag.

Alle fysiotherapeuten van Sportrevalidatie Hilversum zijn aangesloten bij de klachtenregeling van het Keurmerk Fysiotherapie. Daarnaast hebben we dus binnen de praktijk een klachtenfunctionaris (Johan Krottje) die ervoor zorgt dat een klacht gehoord wordt en hier daarna mee aan de slag gaat in vorm van bijvoorbeeld een gesprek, bemiddeling of andere vorm van contact.

Zie folder klachtenregeling: klik voor meer informatie.

Openingstijden

Maandag: 07:00-21:00
Dinsdag: 07:00-21:00
Woensdag: 07:00-21:00
Donderdag: 07:00-21:00
Vrijdag: 07:00-18:00
Zaterdag: 08:00-12:00

Wij zijn telefonisch het beste te bereiken via onze hoofdvestiging op de Zeverijnstraat 6 in Hilversum.
Tel: 035-621 78 16

Onze Nieuwsbrief

Stel direct een vraag

Realisatie : V13 Internet
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de gebruik van onze cookies. Meer informatie - Sluiten
×

Fysiotherapie Hilversum

Protocol aangaande het Corona virus

Onze zorg gaat door! Met een aantal voorzorgsmaatregelen kan fysiotherapie veilig worden uitgevoerd, zo vragen wij u onder andere een badlaken mee te nemen en een mondkapje op te doen in de praktijk. Daarnaast mag u alleen maar naar de praktijk komen indien u geen Corona-gerelateerde klachten heeft. 

Vragen? Neem contact op met ons per email of bel 035 621 7816

Meer informatie / Afspraak maken