Ons Team Fysiotherapeuten

Sportrevalidatie Hilversum

Ons team bestaat uit Master manueel therapeuten en fysiotherapeuten; wij bieden u de beste zorg!

Lees verder...

Sportspecifiek

Trainen volgens een gericht schema, opbouw en ter voorkoming van blessure

Ons motto is behandelen zo patientspecifiek en sportspecifiek mogelijk! Hiermee bieden we u de best mogelijke zorg, ongeacht wat voor werk of sport u heeft. Sportfysiotherapie biedt u: ...

Lees verder...

Manueel therapie

Biedt het snelste resultaat

Bij sportblessures of bij een acute nekklacht, manueel therapie biedt snel verlichting.

Lees verder...

Sportrevalidatie Hilversum

Fysiotherapie en Meer...

Als PLUS-praktijk bieden wij de hoogst mogelijke zorg middels verschillende specialisaties en samenwerkingen.

Lees verder...

Vitaliteit

Het is zo belangrijk dat u zich fit voelt!

Middels preventief sporten, oefeningen doen en samenwerking met voedingsconsulente en podotherapeut, kunnen wij er samen met u voor zorgen dat u fit, vitaal en sportief kunt blijven.

Lees verder...

 

Video's bekijken met tips en workouts?

Graag willen we jullie video's bieden met workouts, oefeningen met triggerpoint roller en nog veel meer...

Vestigingen van onze fysiotherapiepraktijk

Wij zijn gevestigd op verschillende locaties in Hilversum en Nederhorst den Berg > Lees verder

CORONA VIRUS UPDATE 2

De Rijksoverheid heeft maandag 23 maart de maatregelen aangescherpt in verband met het Corona-virus. Wij voeren op de praktijk geen behandelingen meer uit. Tenzij het strikt noodzakelijk is. Dit overleggen we met onze patiënten. We kunnen zorg op afstand blijven bieden de komende tijd! Uw fysiotherapeut zal daarvoor contact met u opnemen deze week. We kunnen dan samen beslissen hoe we u verder kunnen helpen in de huidige situatie. We gebruiken daarvoor video-consulten, telefonische consulten, te verstrekken oefenmateriaal en online oefenschema's. Neemt u vooral contact met ons op voor advies, tips of nieuwe oefeningen.

Laten we er samen voor zorgen dat we deze periode gezond en fit door gaan komen!

CORONA VIRUS UPDATE 1

Conform de persconferentie van zondag 15 maart zijn per direct de fysiofitness / yoga / pilates uren tot 6 april geannuleerd. 
Onze locaties in Fit4Free en SmartFit zijn gesloten, uw afspraken op deze locaties worden overgezet naar de hoofd locatie op de Zeverijnstraat 6 in het Hilversum Business Center. 
Verder volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Wij blijven extra letten op de hygiëne en vragen onze patiënten bij binnenkomst hun handen te desinfecteren. 

Ook hebben wij de mogelijkheid tot een video consult of E-consult. Zo kunnen we u thuis toch goede zorg bieden! 

Daarnaast vragen wij nogmaals om indien u deze klachten hebt, en/of in een besmet gebied bent geweest, uw afspraak per telefoon, whatsapp of email af te zeggen: 
- verkouden en/of
- hoest en/of
- koorts en/of
- benauwdheidsklachten en/of 
- spierpijn

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sportrevalidatie / Fysiotherapie Hilversum

Een moderne, dynamische en sfeervolle fysiotherapie praktijk in Hilversum met diverse specialisaties in de fysiotherapie als manuele therapie en echografie. 
Wij zijn beoordeeld als een PLUS-praktijk, wat betekent dat we hoge kwaliteit van zorg kunnen leveren op het gebied van fysiotherapie en manueel therapie.

De fysiotherapeuten van Sportrevalidatie Hilversum zijn allen gespecialiseerd in een speciale tak van de fysiotherapie: pre-/post-operatieve revalidatie, fysiotherapiemanuele therapie, sportmassage, kinesiotape, dry needling,  sportfysiotherapie, flexchair ruitertraining, echografie, cesar therapie, (claudicationet en neurodynamica)

  

Realisatie : V13 Internet
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de gebruik van onze cookies. Meer informatie - Sluiten
×

Fysiotherapie Hilversum

Gratis online of telefonisch inloopspreekuur

Vanwege de Corona uitbraak is face to face behandeling niet meer mogelijk. Op uitzonderingen na. We kunnen je een kort gratis advies op afstand aanbieden. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact opnemen