Klachten tijdens of na de zwangerschap

Tijdens een zwangerschap veranderd er veel, met name dat de banden rond het bekken losser worden. Dit gebeurd om ruimte te creeëren voor het kind tijdens de bevalling. Dit kan echter klachten geven rond het bekken of de onderrug tijdens inspanning of een bepaalde houding. Is dit het geval? Dan is het vooral belangrijk om de kracht rond het bekken te verbeteren door middel van spierversterkende oefeningen met name voor de onderste, stabiliserende buikspieren. Om het bekken sterk te houden en zo lang mogelijk te kunnen blijven bewegen en actief te blijven. 
Als behandeling wordt hiervoor ingezet training en houdingsadvies. Onze ervaring is dat dit ervoor kan zorgen dat de kans op klachten tijdens of na de zwangerschap aanzienlijk verminderen. Daarnaast geeft Sharon op de praktijk ook zwangerfit trainingen.  

Maxfysio

De therapeuten van Sportrevalidatie Hilversum adviseren regelmatig producten ter ondersteuning van het herstel van uw blessure of klacht. Wij hebben verschillende producten op de praktijk liggen die u kunt passen of proberen. Deze producten komen bij Maxfysio vandaan. Een zeer goed bedrijf welke top producten verzorgt voor steun, comfort of om mee te oefenen. Bekkeninstabiliteit is een vervelende aandoening die helaas regelmatig voorkomt bij zwangerschappen. Hetgeen wat steun kan geven zodat u tijdens de zwangerschap niet te veel beperkt wordt in de pijnklachten, is een bekkenband. Deze onderstaande hebben wij op voorraad op de praktijk, kom eens langs om te kijken of het iets voor jou zou kunnen zijn!

bekken band

Openingstijden

Maandag: 07:00-21:00
Dinsdag: 07:00-21:00
Woensdag: 07:00-21:00
Donderdag: 07:00-21:00
Vrijdag: 07:00-18:00
Zaterdag: 08:00-12:00

Wij zijn telefonisch het beste te bereiken via onze hoofdvestiging op de Zeverijnstraat 6 in Hilversum.
Tel: 035-621 78 16

Onze Nieuwsbrief

Stel direct een vraag

Realisatie : V13 Internet
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de gebruik van onze cookies. Meer informatie - Sluiten