ONZE SPECIALISME


Specialisaties, binnen de fysiotherapie / manueel therapie

Fysiothedrapie Beste in HilversumSportrevalidatie Hilversum is een moderne en sfeervolle fysiotherapie praktijk met diverse specialisaties in de fysiotherapie. Daarnaast zijn wij een PLUS-praktijk, wat inhoudt dat we zeer hoge kwaliteit van zorg leveren op het gebied van fysiotherapie en manueel therapie. 

Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in pre-/post-operatieve revalidatie, fysiotherapiemanuele therapiesportfysiotherapieflexchair ruitertrainingechografiecesar therapie(sport)massagekinesiotapedry needlingclaudicationet en neurodynamica. Daarnaast maken wij gebruik van de nieuwste test- en trainingsapparatuur op het gebied van rugrevalidatie. De fysiotherapie praktijk maakt qua werkwijze gebruik van de laatste inzichten uit de literatuur, de beste opleidingen voor onze therapeuten, een persoonlijke benadering van onze patienten en een behandeling die op maat voor de patient, u dus, is! Kortom: fysiotherapie op een hoog niveau. 

De fysiotherapeuten van Sportrevalidatie Hilversum zijn allen gespecialiseerd in een speciale tak van de fysiotherapie. Velen hebben reeds hun Master opleiding al afgerond, anderen zijn hier momenteel mee bezig. Hiernaast ziet u een menu met onze specialisaties met uitleg erbij. Wij streven ernaar om een zo goed mogelijke behandeling voor uw klacht te realiseren, hetgeen soms kan betekenen (met uw goedkeuring) dat er twee specialisten u zullen behandelen. Ons streven is een behandeling zo patient- en/of sport-specifek mogelijk, waarbij alle kwaliteiten binnen de praktijk volledig benut worden. 

Realisatie : V13 Internet
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de gebruik van onze cookies. Meer informatie - Sluiten
×

Fysiotherapie Hilversum

Protocol aangaande het Corona virus per 4 mei 2020

De mogelijkheden voor fysiotherapie behandelingen worden op een verantwoorde manier uitgebreid. Met een aantal voorzorgsmaatregelenkan fysiotherapie veilig worden uitgevoerd binnen de anderhalve meter samenleving.

Vragen? Neem contact op met ons per email of bel 035 621 7816

Meer informatie / Afspraak maken