Beweegprogramma's 

Bij onze fysiotherapie praktijk Sportrevalidatie Hilversum is er de mogelijkheid voor patiënten om in beweegprogramma's mee te draaien. Wij bieden aan: Diabetes Mellitus type II, chronische lage rugklachten en artrose. Bewegen is een uitstekende manier om de gezondheid op peil te houden, of gezondheidsklachten tegen te gaan. Als fysiotherapeut zijn wij specialist in bewegen, wij zijn in staat om een indicatie voor bewegen bij chronisch zieken te stellen en het beweeggedrag in goede banen te leiden. Neem contact met ons op om te kijken of u in aanmerking komt voor een beweegprogramma. 

Wilt u ook eindelijk een keer uw gezondheidsprobleem aanpakken en meer gaan bewegen? Maar vind u het lastig een start te maken en hebben eerdere pogingen geen succes gehad? Dan kunnen de therapeuten van fysiotherapie praktijk Sportrevalidatie Hilversum u wellicht een handje helpen!

Vanaf februari 2014 zijn de beweegprogramma's zoals boven beschreven van start gegaan. In 12 weken gaan de fysiotherapeuten samen met u aan de slag om in beweging te komen en daarna zelfstandig te blijven bewegen. Samen met de therapeut wordt een beweegplan opgesteld met realistische beweegdoelen, alleen op uw eigen niveau. Tijdens dit programma staat het plezier in bewegen voorop en daarom bieden we binnen het beweegprogramma ook leuke en uitdagende sportlessen aan bij een sportinstructrice. 

De kosten voor het gehele beweegprogramma, inclusief 12 weken fysiotherapie en 6 weken groepslessen bij een sportinstructrice, zijn 450,- euro. In de meeste gevallen vergoed uw aanvullende verzekering (een deel) van het beweegprogramma. Voor meer informatie: bel 035-6217816 of neem contact op met een van de fysiotherapeuten.

Openingstijden

Maandag: 07:00-21:00
Dinsdag: 07:00-21:00
Woensdag: 07:00-21:00
Donderdag: 07:00-21:00
Vrijdag: 07:00-18:00
Zaterdag: 08:00-12:00

Wij zijn telefonisch het beste te bereiken via onze hoofdvestiging op de Zeverijnstraat 6 in Hilversum.
Tel: 035-621 78 16

Onze Nieuwsbrief

Stel direct een vraag

Realisatie : V13 Internet
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de gebruik van onze cookies. Meer informatie - Sluiten
×

Fysiotherapie Hilversum

Protocol aangaande het Corona virus

Onze zorg gaat door! Met een aantal voorzorgsmaatregelen kan fysiotherapie veilig worden uitgevoerd, zo vragen wij u onder andere een badlaken mee te nemen en een mondkapje op te doen in de praktijk. Daarnaast mag u alleen maar naar de praktijk komen indien u geen Corona-gerelateerde klachten heeft. 

Vragen? Neem contact op met ons per email of bel 035 621 7816

Meer informatie / Afspraak maken