Sportbegeleiding

Bij Sportrevalidatie Hilversum is het mogelijk om verschillende soorten van sportbegeleiding te krijgen. Eigenlijk is alles mogelijk! We proberen een zo persoonlijk, gericht en specifiek schema voor u te maken. Inclusief verschillende meet en evaluatie momenten. Het programma wordt op uw mogelijkheden en wensen aangepast. Er worden oefeningen aangeboden voor diverse spiergroepen gericht op bijvoorbeeld kracht en stabiliteit, allen specifiek gericht op uw doel. Op onze locatie Zeverijnstraat 6 te Hilversum hebben we zeer diverse trainingsmiddelen paraat. 

De mogelijkheden:

  • FysioFitness

  • Medische Fitness

  • Fit te paard

  • Hardlooptrainingen

  • Personal Training

  • Valpreventie

Medische Fitness 

Indien u verzekerd bent bij Zilveren Kruis, kunt u (bij praktijken die zoals wij zijn aangesloten bij FysioTopics) deelnemen aan Medische Fitness. Dit is specifieke fitness gericht op verbeteren van of behouden van de algemene/specifieke belastbaarheid. Dit houdt in: verantwoord bewegen ondanks beperkingen aan het bewegingsapparaat of aansluitend aan een revalidatie bij een FysioTopics praktijk. Indien u uitbehandeld bent voor bijvoorbeeld lage rugklachten dan kunt u via medische fitness verder revalideren/versterken bij ons. Dit creëert een vloeiende transfer naar meer zelfredzaamheid en verantwoordelijkheid en draagt bij aan een verminderd risico op herhaling van klachten. Programma bevat: intake, opstellen trainingsprogramma, 2x per week training onder begeleiding van een fysiotherapeut, 3 maanden training met evaluaties, deskundig advies en een 'outtake'. 

De Medische Fitness vergoed door deze aanvullende pakketten:
- AV Amsterdam 1 en 2; max € 115 per persoon per kalenderjaar (valt onder de dekking ‘Preventieve cursussen’) 
- ProLife; Medium, Large, Extra Large; max € 115 per persoon per kalenderjaar (valt onder de dekking ‘Preventieve cursussen’)
- Extra Vitaal pakket; max 125 euro per kalenderjaar 

Openingstijden

Maandag: 07:00-21:00
Dinsdag: 07:00-21:00
Woensdag: 07:00-21:00
Donderdag: 07:00-21:00
Vrijdag: 07:00-18:00
Zaterdag: 08:00-12:00

Wij zijn telefonisch het beste te bereiken via onze hoofdvestiging op de Zeverijnstraat 6 in Hilversum.
Tel: 035-621 78 16

Onze Nieuwsbrief

Stel direct een vraag

Realisatie : V13 Internet
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de gebruik van onze cookies. Meer informatie - Sluiten
×

Fysiotherapie Hilversum

Protocol aangaande het Corona virus

Onze zorg gaat door! Met een aantal voorzorgsmaatregelen kan fysiotherapie veilig worden uitgevoerd, zo vragen wij u onder andere een badlaken mee te nemen en een mondkapje op te doen in de praktijk. Daarnaast mag u alleen maar naar de praktijk komen indien u geen Corona-gerelateerde klachten heeft. 

Vragen? Neem contact op met ons per email of bel 035 621 7816

Meer informatie / Afspraak maken