Hulpmiddelen

Om ervoor te zorgen dat u snel hersteld, extra steun/comfort heeft tijdens het sporten of juist een betere (werk)houding heeft, kan het zijn dat een van onze fysiotherapeuten u een hulpmiddel kan adviseren. Deze hulpmiddelen zijn zeer effectief als ondersteuning van de fysiotherapeutische of manueel therapeutische behandeling. Denk hierbij aan een enkel of knie brace tijdens sporten, theraband (dynaband) elastieken om thuis mee te trainen of bijvoorbeeld een back joy om beter rechtop te zitten tijdens het werk. 

Bij de uitleg over de verschillende klachtenbeelden, ziet u een aantal hulpmiddelen toegelicht. Vraag voor meer informatie uw fysiotherapeut, of kom langs op een van onze vestigingen. 

Webwinkel SRH

Sportrevalidatie Hilversum heeft een eigen webwinkel waar u direct online gemakkelijk en snel uw hulpmiddelen voor oefeningen, ondersteuning of versterking kunt bestellen.

Openingstijden

Maandag: 07:00-21:00
Dinsdag: 07:00-21:00
Woensdag: 07:00-21:00
Donderdag: 07:00-21:00
Vrijdag: 07:00-18:00
Zaterdag: 08:00-12:00

Wij zijn telefonisch het beste te bereiken via onze hoofdvestiging op de Zeverijnstraat 6 in Hilversum.
Tel: 035-621 78 16

Onze Nieuwsbrief

Stel direct een vraag

Realisatie : V13 Internet
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de gebruik van onze cookies. Meer informatie - Sluiten
×

Fysiotherapie Hilversum

Protocol aangaande het Corona virus

Onze zorg gaat door! Met een aantal voorzorgsmaatregelen kan fysiotherapie veilig worden uitgevoerd, zo vragen wij u onder andere een badlaken mee te nemen en een mondkapje op te doen in de praktijk. Daarnaast mag u alleen maar naar de praktijk komen indien u geen Corona-gerelateerde klachten heeft. 

Vragen? Neem contact op met ons per email of bel 035 621 7816

Meer informatie / Afspraak maken