Revalidatie

Wij zijn al jaren hét adres voor revalidatie. De fysiotherapeuten van Sportrevalidatie Hilversum hebben ruime ervaring in het behandelen en begeleiden van patienten. Al onze specialisaties komen hier aan bod: fysiotherapie, manueel therapie, sportfysiotherapie en nog veel meer! We starten altijd met een intake gesprek en het opstellen van een behandelplan. Deze wordt op maat gemaakt, waarbij uw wensen centraal staan. Denk hierbij aan sportieve doelen na bijvoorbeeld een knie operatie, maar ook aan normaal naar het werk kunnen gaan na het plaatsen van een heup prothese. Indien u bij ons komt revalideren na een operatie, is het belangrijk dat u een verwijzing van de specialist heeft. Bent u niet geopereerd dan kunt u zonder verwijzing naar ons toe komen. 

Meten is weten

Tijdens de intake zullen er een aantal vragenlijsten en/of metingen worden gedaan. Op deze manier wordt er een basis bepaald waar vanaf we kunnen starten. Ook zullen de metingen regelmatig worden herhaald. En krijgt u bij controle bij de specialist een brief van ons mee met de voortgang van therapie incl. metingen. Wij werken nauw samen met verschillende orthopeden en specialisten in de regio. 

Specialisaties

Al onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd, bijna allen op Master niveau of in opleiding tot. Wij hebben veel ervaring in het behandelen van patiënten met orthopedisch gerelateerde klachten. Denk hierbij aan knie,- heup,- rug,- enkel,- en schouderklachten. Veel van de patiënten die wij zien zijn doorgestuurd na een heup- of knieoperatie. Gezien onze expertise op sportgebied zien wij ook veel nieuwe voorste kruisbanden of een status na een meniscus operatie. Doordat Johan, Susanne en Martijn in het Schoudernetwerk Gooi en Eemland zijn opgenomen, hebben we korte lijnen met de schouder specialisten in de regio en zien wij ook veel patiënten na een schouderoperatie. Naast behandeling na operatief ingrijpen en sport-gerelateerde klachten kunt u ook terecht voor algemene fysiotherapie bij gewricht- en spierklachten.

Openingstijden

Maandag: 07:00-21:00
Dinsdag: 07:00-21:00
Woensdag: 07:00-21:00
Donderdag: 07:00-21:00
Vrijdag: 07:00-18:00
Zaterdag: 08:00-12:00

Wij zijn telefonisch het beste te bereiken via onze hoofdvestiging op de Zeverijnstraat 6 in Hilversum.
Tel: 035-621 78 16

Onze Nieuwsbrief

Stel direct een vraag

Realisatie : V13 Internet
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de gebruik van onze cookies. Meer informatie - Sluiten
×

Fysiotherapie Hilversum

Protocol aangaande het Corona virus

Onze zorg gaat door! Met een aantal voorzorgsmaatregelen kan fysiotherapie veilig worden uitgevoerd, zo vragen wij u onder andere een badlaken mee te nemen en een mondkapje op te doen in de praktijk. Daarnaast mag u alleen maar naar de praktijk komen indien u geen Corona-gerelateerde klachten heeft. 

Vragen? Neem contact op met ons per email of bel 035 621 7816

Meer informatie / Afspraak maken