Valpreventie cursus

Heeft u het gevoel dat u instabiel bent? Bent u bang om te vallen en dat u niet meer overeind kunt komen? Of kent u iemand waarbij u bang bent dat hij/zij zal vallen en niet meer overeind kan komen? 

In de cursus valpreventie, gegeven voor een fysiotherapeute (gespecialiseerd in ouderenzorg) en een oefentherapeute Cesar, leert u hoe u na een val kunt opstaan. Tijdens de cursus zullen balans-, kracht- en coördinatieoefeningen aanbod komen om u meer vertrouwen te geven in uw eigen lichaam. Daarnaast krijgt u informatie van een ergotherapeut en gewichtsconsulent voor extra tips om vallen te voorkomen. Annejet Laseur (geriatrie fysiotherapeute in de geriatrie) geeft de valpreventie trainingen en tevens de FysioFitness 60+.

De cursus wordt gegeven in Buurthuis ‘de Koepel’. Een paar keer per jaar starten we met een nieuwe groep voor training gedurende 6 weken: 

  • 04-09-2018
  • 05-02-2019
  • 07-05-2019

De kosten bedragen €117,- welke door de meeste verzekeraars voor een deel worden vergoed. Kijkt u hiervoor uw verzekeringspolis na of neemt u contact op met uw zorgverzekering. Meld u nu aan via 035-6217816 of neem contact op voor meer vragen.

Realisatie : V13 Internet
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de gebruik van onze cookies. Meer informatie - Sluiten