Valpreventie cursus

Heeft u het gevoel dat u instabiel bent? Bent u bang om te vallen en dat u niet meer overeind kunt komen? Of kent u iemand waarbij u bang bent dat hij/zij zal vallen en niet meer overeind kan komen? 

In de cursus valpreventie, gegeven voor een fysiotherapeute (gespecialiseerd in ouderenzorg) en een oefentherapeute Cesar, leert u hoe u na een val kunt opstaan. Tijdens de cursus zullen balans-, kracht- en coördinatieoefeningen aanbod komen om u meer vertrouwen te geven in uw eigen lichaam. Daarnaast krijgt u informatie van een ergotherapeut en gewichtsconsulent voor extra tips om vallen te voorkomen. Annejet Laseur (geriatrisch fysiotherapeut i.o.) en Susanne Bus (oefentherapeut Cesar en personal trainer) geven de valpreventie trainingen. En tevens de FysioFitness 60+.

De cursus wordt gegeven in Buurthuis ‘de Koepel’. Een paar keer per jaar starten we met een nieuwe groep voor training gedurende 6 weken: 

  • 12 september 2017
  • 6 februari 2018

De kosten bedragen €115,- welke door de meeste verzekeraars voor een deel worden vergoed. Kijkt u hiervoor uw verzekeringspolis na of neemt u contact op met uw zorgverzekering. Meld u nu aan via 035-6217816 of neem contact op voor meer vragen.

Realisatie : V13 Internet
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de gebruik van onze cookies. Meer informatie - Sluiten